19.06.2007

Zacuska Senzual - creative squat










6 comentarii:

Anonim spunea...

zacuska i liiiike

Sebastian Zarioiu spunea...

tota lumea face reclama la locu asta, bah
lasati-l in pace, bah
nu mai produceti trenduri sezoniere, bah
respect-al,
bah

Anonim spunea...

huho-buho, let me reply to your marvelous critic.

ce spui tu e că lucrurile faine trebuie păstrate ascunse. şi asta fiindcă se strică dacă află lumea de ele? sau fiindcă dacă află lumea de ele nu mai sunt doar ale tale, îţi pierzi micile tale ascunzişuri secrete, diluezi comorile ştiute doar de tine care îţi conferă superioritate faţă de ceilalţi?

dacă e să vorbim despre trenduri şi despre efectele lor negative, aş putea fi de acord cu tine, dar numai dintr-un punct de vedere egoist. trendurile se creează cu sau fără voia noastră, e un pic aiurea să crezi că poţi forţa un lucru să devină plăcut dacă nu deţine deja calitatea asta. la fel de absurd este să crezi că-i poţi opri pe oameni să vorbească despre lucrurile care le plac.

să spunem că nici mie nu-mi mai surâde ce se întâmplă acum joia la Ota (pentru a lua un exemplu la îndemână). cu toate astea, ce drept am eu să-i judec pe oamenii care au aflat mai târziu de locul ăla şi care l-au colonizat în felul lor?

informaţia trebuie să circule liber. asta e ideea pe care mă bazez când îţi răspund. a oculta ceva doar fiindcă nu mai e cool când ştie prea multă lume despre acel ceva e cam scârbos. cercul deschis faţă de cercul închis. spiritul wikipedia vs. spiritul masonic.

miros în comentariul tău un mic elitism pervers (de care recunosc că trebuie să mă îndepărtez la rândul meu): există nişte Iniţiaţi (desigur că noi suntem printre ei) şi doar ăştia au dreptul să Ştie, restul trebuie pe cât posibil ţinuţi deoparte, să nu strice cu prezenţa lor paradisurile noastre artificiale.

oricum ai da-o, huho, mie nu prea-mi place cum sună comentariul tău. dacă nu astfel de locuri, atunci ce să arăţi oamenilor care ajung la tine? să-i lăsăm seduşi de mall, pentru ca apoi să-i condamnăm pentru asta?

şi, în definitiv, ce avem aici sunt nişte fotografii de sine stătătoare pe blogul unei fete care cu asta se ocupă. că toate au fost surprinse la zacuska senzual, asta nu le face cu nimic mai bune sau mai proaste. poate vrei mai degrabă să apreciezi calitatea lor, decât să dai cu huha în baltă şi să faci pe puristul.

Anonim spunea...

Desi admir pledoaria de mai sus, cred ca daca ai fi gandit o tzara lucrurile si psihologic, ai fi inteles ca nu asta era intentia ironiei huha. Era mai mult o reactie emotionala, un soi de gelozie de indragostit, un argument afectiv mai degraba decat unul valoric ( accentul era, mai degraba, pe solidaritatea lui cu voi, decat pe diferenta celorlalti).
va cam imbratisez pe toti.(nicopil)

konada spunea...

si dupa ce once again aglomerari spontane'a gandit ca un gandac in mult prea multe semne, nu pot sa zic decat ca mi'e pofta sa pup un nicopil, sa port ochelarii d soare'ai lui huha pan' la paine si'napoi si sa le'ntind niste zacuska pe paine tuturor, dar mai ales mie.

Sebastian Zarioiu spunea...

Kawaii:)Konada